"Нас вбивають": адвокат заявив про вбивства в армії, які маскують під самогубства

Вбивства в армії, активно маскують під самогубства. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук адвоката Олега Леонтієва

"Військовослужбовець за мобілізацією В.В.М., 21 січня 1971 року народження, уродженець Львівської області. В ході перебування у навчальному центрі в смт Нова Любомирка (Рівненський полігон), 18 серпня 2015 року загинув. А саме - перебуваючи в лазареті військової частини, в 3-00 ночі був, очевидно, викинутий з вікна другого поверху. При судово-медичному дослідженні трупа, алкоголь в крові не виявлений, проте слідчий поліції в постанові про закриття справи написав, що на момент загибелі В.В.М. був п'яний. Я поскаржився прокурору Рівненського району - він відмовив у скасувнні постанови слідчого, тоді написав скаргу в суд - суддя скасував цю постанову. Зараз слідчий поліції знову закрив цю справу. Копію постанови мені не направляють вже другий місяць, хоч я написав їм вже 2 скарги-запити про направлення постанови. Розслідувалась справа слідчим відділенням Рівненського РВ УМВС України у Рівненській області КП №12015180180001211 внесене до ЄРДР 18.08.2015 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК У.

25.08.2015 року вказане кримінальне провадження було закрите у порядку п.2 ч.1 ст.284 КПК України у зв’язку з відсутністю в діянні складу кримінального правопорушення.

Зараз закрите повторно - потерпілими батько чи родичі - не визнані, я, як представник потерпілого до справи не залучений. Говорив про цю справу із військовим прокурором регіону - він обіцяв, що витребують і вивчать справу, у тому числі - нададуть письмові вказівки прокурора. Обманув. А, тепер - саме головне: загиблий перед смертю написав СМС голові сільради з текстом, що його вбивають: "Нас биваю". Чому в сільраду? Тому, що його батько - паралізований, більше нікого не має з рідних",-йдеться у повідомленні

За даними адвоката, цифри на червень 2016 року: 1294 т.зв. "небойових втрат" проти 2300 тих, хто загинув у боях

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення