Названа мета №1 Путіна на Донбасі

 Апостроф

Президент Росії Володимир Путін за допомогою підконтрольних йому терористів "ДНР" і "ЛНР" буде загострювати ситуацію на Донбасі, щоб спровокувати українських військових і звинуватити Київ у невиконанні Мінських угод.

Про це заявив військовий експерт, головний редактор сайту "Інформаційне опір" Юрій Карін.

"Все це пов'язано з тим, що термін дії Мінських угод закінчується в кінці року. Зараз Путін буде зі шкіри лізти, щоб звинуватити українські Збройні сили у зриві домовленостей. Це пов'язано з тим, що для глави Кремля продовження Мінська-2 — продовження санкцій або навіть їх посилення", — вважає він.

"Приводом для можливої операції може слугувати наступне: у Володимира Володимировича немає перемог. У Сирії у нього все валиться, в Росії — протестують далекобійники, а на Донбасі також немає гучних перемог. Отже, якщо щось і буде, то основною метою можливої ескалації буде нагодувати "ватяну" прошарок російського суспільства. Якраз ту, яка підтримує Путіна. Друга мета — спроба дискредитації українського керівництва, яке може виявитися нездатним тримати оборону і забороняє своїм військовим відкривати вогонь. Путін хоче показати, що наших бійців можна брати мало не голими руками", — додав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення