"Нехай хоч здохне!" По-звірячому побиту хвору дівчинку зацькували у Дніпрі

 Обозреватель

Хвора на діабет 14-річна жителька Дніпра Ліза, яку жорстоко побили дівчатка-підлітки, приходить до тями в лікарні, проте вона морально зламана.

Як розповіла мама Лізи, Ірина, дівчинка почувається трохи краще. "Крапельниці вже закінчили проходити. Але нас ще чекає довгий процес відновлення, бо струс швидко не проходить. Але найголовніше, Ліза морально зламана", - каже Ірина.

Мама дівчинки сама зібрала всі дані про кривдницю. Виявилося, що це дев'ятикласниця зі школи з абсолютно іншого району міста. Всі дані Ірина передала в поліцію.

"Вона приїздить до нашого району з іншого кінця Дніпра. Тут збирається величезна компанія підлітків, осіб 60-70. І в ці дні вона ходить через наш двір, повз наш під'їзд. Про мою дочку дітям говорить, що їй все одно, хай хоч здохне", - розповідає Ірина.

Поки відкрите провадження за ст. 125, однак ніхто зі слідчих так і не розмовляв ні з Лізою, ні з її мамою. Щоправда, керівництво школи, де вчиться кривдниця, вже повідомлене.

"Я не знаю точної адреси цієї дівчинки, інакше б я вже сама поїхала до її батьків. Але і вони досі на нас не вийшли, не вибачалися", - каже Ірина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення