Несподіваний поворот: екс-дружина і дочка, яких "замовив" бізнесмен, намагалися його вбити (відео)

 FaceNEWS

Справа про вбивство на замовлення Надії Головач і її дочки Юлії Зайкової колишнім чоловіком отримала несподіваний поворот. Виявляється, кілька років тому жінка сама організовувала замах на життя колишнього чоловіка Олександра Головача. Про це повідомила в Facebook прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"За іронією долі два роки тому прокуратура Києва спільно з ДВБ НПУ викрила злочинну групу, яка займалася розбійними нападами, в тому числі на замовлення. Одне з нападів - стосовно підприємця з Броварів - було організовано його екс-дружиною. Тепер вгадайте прізвища потерпілого і замовниці ", - написала Максимець.

Що примітно: за скоєння вбивства чоловік пропонував виконавцю 50 тисяч доларів США. У 2017 році жінка оцінила життя колишнього чоловіка в 10 тисяч доларів. До цього заплатила 3 тисячі доларів за результативне побиття: щоб він став інвалідом, і сил на суди у нього просто не залишилося.

У шлюбі вони були 25 років, у них двоє дітей. Тоді в коментарі Олександр Головач розповів ще одну історію з життя екс-подружжя: її мати, коли вони тільки познайомилися, вбила батька - ножем в серце.

Детальніше в сюжеті " Надзвичайних новин" (на відео з 03.11)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення