Незручно вийшло: охоронця нардепа від БПП затримали на величезному хабарі

В елітному столичному ресторані "Три вилки" по вулиці Володимирська 76 співробітники НАБУ затримали охоронця нардепа від БПП Борислава Розенблата з 200 тис. доларів готівкою.

Про це повідомляє видання "Правдиві новини".

Згідно з повідомленням, охоронець народного депутата затриманий з чималою сумою в двісті тисяч доларів. Самого Борислава Соломоновича Розенблатта нібито допитують.

Відзначається, що житомирські ЗМІ часто пов'язують людину Розенблатта з незаконним видобутком бурштину на півночі Житомирщини та іншими темними справами.

Розенблат нахабно заперечує факт отримання своїм охоронцем хабара в розмірі 200 тисяч доларів для передачі йому.

«Що стосується ситуації з затриманням мого охоронця представниками НАБУ. Хочу сам зрозуміти, що відбувається. Поки з'ясовую. Звинувачують у тому, що мій охоронець нібито отримав 200 тис. доларів. Йому всунули якусь сумку і сказали передати мені. Потім з'явилися представники НАБУ», - написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також за словами Розенблата, інформація про його допит співробітниками НАБУ також не відповідає дійсності. В даному випадку він правий, бо це був не офіційний допит (бо ж кнопкодав ВРУ — недоторкана особа), а просто розмова.

«Українські новини», посилаючись на власні джерела серед владоохоронних органів, повідомляють, що охоронець Розенблата, якого зараз звинувачують у посередництві, нібито мав передати гроші двом кнопкодавам ВРУ. Мова йде про самого Розенблата та Максима Полякова від фракції «Народний фронт».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення