Одесит вбив колишню, підпалив квартиру і вистрибнув з 6 поверху

В Одесі 28-річний чоловік вбив 33-річну колишню дружину, підпалив квартиру разом з тілом, а потім вистрибнув з 6 поверху. На такі дії він через те, що не хотів віддавати дитину.

"Конфлікт між жінкою та чоловіком виник два роки тому, коли вони не змогли поділити дитину при розлученні. Суд постановив, що хлопчик буде проживати з батьками по черзі", – йдеться у повідомленні прес-служби ГУНП в Одеській області.

Дитина знаходилася у чоловіка, проте на наступний день він мав віддати її колишній дружині.

– Чоловік разом зі своєю 47-річною матір’ю приїхав до її будинку. Залишивши матір в автомобілі, він прихопив з собою пляшку з бензином та піднявся нагору, – повідомили у поліції.

Після того, як чоловік вбив колишню дружину, він підпалив квартиру, але через несправну дверну ручку не зміг вибратися на вулицю.

За словами матері чоловіка, через деякий час її син висунувся з вікна та почав кликати про допомогу. Проте він не втримався на ногах та випав з 6 поверху.

Підозрювані і справі затримані. Їм загрожує покарання за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) та ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення