Офіцер Чорноморського флоту жорстоко зґвалтував дівчинку, довго бив і різав камінням обличчя (відео)

Російський контрактник жорстоко побив і зґвалтував школярку. Це сталось у Балтійську Калінінградської області РФ. Очевидці зняли кадри з ґвалтівником одразу після скоєних звірств. Костянтин Чистяков прибув у місто на фрегаті Чорноморського флоту "Адмірал Григорович" після вахти. Він познайомився з дівчиною, а коли вона відмовилася з ним зайнятися сексом, почав бити її гострим камінням по обличчю та тілу.

"14 травня в Балтійську було затримано військовослужбовця в/ч 71707 Севастополя - 24-річного лейтенанта Костянтина Чистякова. Мати та батько підозрюваного підтвердили журналістам факт затримання сина, але від коментарів відмовилися", - повідомляють росЗМІ.

Раніше з журналістами зв'язалася місцева мешканка, яка стала очевидицею події. Катерина працює у місцевому відділенні одного із підприємств ЖКГ. У неділю вона почула слабкий крик.

"Я о 6:10 територією пройшлася, а потім чую якийсь голос. Думаю, мало що, компанія, у нас там іноді сидять, випивають люди. Чула, що якісь стогін був, дівчинка крикнула: "Ай, кропива, боляче". Я думаю, може це парочка. Там дерево заважало, я бачила, що якісь розбірки відбуваються, але вона крикнула лише один раз "Допоможіть!". Потім дивлюся, а в хлопця руки усі крові. І б'є прямо не зупиняючись, десь 30 ударів було", — розповіла жінка.

Катерина викликала поліцію. Насильник хотів втекти, але його спіймали місцеві хлопці.

Увага! Відео та фото містять шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям з вразливою психікою!!!

Обличчя та тіло постраждалої дівчини були у крові. Нині вона у лікарні в тяжкому стані. Їй наклали десятки швів на обличчя та голову.

"Вона каже: "Допоможіть, він мене зґвалтував". Він її ґвалтував і кулаками бив. У неї були спущені лосини, обличчя все в крові. Я взяла в себе ковдру, накрила її. Під'їхала швидка, знайома почала їй рани обробляти. Хлопець, виходить, гострим камінням по всьому обличчю. Його не впізнати взагалі. Потім цього "героя" привели. Він неадекватний був, чи на наркоті якійсь… Хлопці його, звісно, побили", — також розповіла очевидця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення