Оголошено у розшук помічника народного депутата у справі розкрадання 90 млн грн "Укрзалізниці"

 УНН

Національне антикорупційне бюро повідомило помічнику одного з народних депутатів, колишньому посадовцю "Укразалізниці", про підозру у заволодінні 93,27 млн грн ПАТ "Укрзалізниця" та оголосили у розшук. Про це повідомляє прес-центр НАБУ.

"Помічнику одного з народних депутатів України, колишньому посадовцю ПАТ "Укрзалізниця", повідомлено про підозру у заволодінні 93,27 млн грн ПАТ "Укрзалізниця". За версією слідства, ця особа є організатором корупційної схеми та її виконавцем. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч.1 ст. 205 та ч. 2, 3 ст. 27, ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Під час розслідування отримано відомості, що особа, яку підозрюють у вчиненні особливо тяжкого злочину переховується від слідства, 23 січня 2019 року її оголошено в розшук та здійснено процесуальну дію здійснено в порядку ст. 278, ст. 135 Кримінального процесуального кодексу України.

У відомстві додали, що таким чином, загальна кількість підозрюваних у кримінальному провадженні за фактом заволодіння 93,27 млн грн ПАТ "Укрзалізниця" становить вісім осіб, із яких дві особи є помічниками одного з народних депутатів.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили сімом особам про підозру у заволодінні 93,27 млн грн ПАТ "Укрзалізниця".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення