Організатору нападу на ромську табір у Львові оголосили про підозру

 СЕГОДНЯ

Правоохоронці повідомили про підозру організатору нападу на ромську табір на околиці Львова.

"Організатору нападу, 20-річному львів'янину, повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.12 ч.2 ст.115 ("Умисне вбивство, вчинене групою осіб за попередньою змовою"), санкція якої передбачає покарання – позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі", – повідомляють в поліції.

Також вчора, 25 червня, Пустомитівський суд обрав для двох неповнолітніх у віці 16 і 17 років, причетних до нападу, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Сьогодні, 26 червня, відбудеться судове засідання, під яас якого буде обрано запобіжний захід для інших підозрюваних в скоєнні цього злочину.

Нагадаємо, 23 червня о 23.25 до поліції надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві на околиці Львова група невідомих осіб в масках напала на табір, в якому проживають громадяни ромської національності.

Поліцейські затримали сімох хлопців у віці 16-17 років, жителів Львова, яких підозрюють у причетності до скоєння злочину, а також 20-річного організатора нападу.

Додамо, що наприкінці квітня на табір ромів напали націоналісти в Києві. Учасники націоналістичної організації С14 в Києві на Лисій горі прогнали ромів з табору, в якому вони проживали, і спалили їхні намети і речі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення