Осмаєв розкрив деталі нападу на нього і Окуєву (відео)

 Апостроф

Український доброволець і чоловік загиблої Аміни Окуєвої Адам Осмаєв розповів про те, що засідка на їх автомобіль була організована за військовими правилами.

"Це класична засідка була. У тихому місці, на повороті, військова така засідка. Ми переїхали переїзд і там Г-подібний поворот, і на другому повороті раптово почалася стрілянина автоматична", - розповів він.

За словами Осмаєва, після того як почалася стрілянина, він вдарив "по газам" щоб вийти із зони обстрілу, але, прострелений ворогом двигун заглох.

"Я зупинився, думав, почнуть добивати, підійде хтось. Але ніхто так і не підійшов, вони виявилися боягузами і втекли. Тоді я почав уже Аміною займатися. Вона була вже без свідомості. Їй потрапила куля в голову, розтрощила череп. Я намагався, звичайно, "Целлоксом", який ми завжди з собою носимо, зупинити кров ", - продовжив Осмаєв.

Він також зазначив, що в Аміну потрапило 5 куль. Хоча вони носили бронежилети з моменту першого замаху в червні, жодна куля в бронежилет не потрапила.

В цілому, зазначає потерпілий, стрілок зробив близько 20 пострілів за 4 секунди. Ймовірно, він знаходився в положенні стоячи, оскільки в місці засідки були високі кущі. Все це збільшило розліт куль і врятувало самого Осмаєва.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення