Панов на допиті в ФСБ подав сигнал (відео)

 Вести.UA

Євген Панов під час допиту ФСБ подав знак.

Як повідомив боєць Віталій Клим (позивний "Барс"), Панов довгий час служив в АТО і був проукраїнським активістом. Він радить не вірити всьому тому, що Панов озвучує на допиті, відео якого було опубліковано ФСБ. Клим упевнений, що це зізнання він зробив під тортурами і погрозами щодо сім'ї затриманого.

"Зверніть увагу на єдиний жест який під час допиту зробив Євген - виставив на стіл міцно стиснутий кулак правої руки і після кілька хвилин також стисненим різко смикнув до тулуба. Спецура, Вам знайомий цей жест? Ось саме - це сигнал "атака", - цитує Клима Преса України.

За його словами, сигнал "атаки", поданий Пановим, слід розшифровувати з точки зору того, яким чином він опинився в руках ФСБшників.

"З урахуванням ситуації, положення, обстановки, в якій він перебуває, особисто я сприймаю цей сигнал не як "атаку", а строго навпаки - був напад з викраденням, били, знущалися, тортурами і погрозами змусили сказати те, що змушений був сказати... Брат... тримайся, кріпись, кріпись - ти зрозумів!" - запевняє Клим.

На відео допиту жест Панова, про який згадує боєць, видно, починаючи з 3:06.

Раніше Кримський суд заарештував Євгенія Панова на два місяці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення