Під час пожежі на Черкащині загинуло четверо дітей

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Черкаській області, 17 грудня о 20:29 до служби порятунку "101" з села Драбівці, Золотоніського району надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Набережній. Рятувальників викликали сусіди, які першими побачили вогонь, що охопив дах будинку.

На ліквідацію пожежі оперативно прибули рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда з села Скориківка. Спільними зусиллями пожежників о 21:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:07 ліквідувати. Через сильне задимлення будівлі бійці ДСНС змушені були працювати в апаратах для захисту органів дихання.

При проведенні розвідки ланкою газодимозахисників в одній з кімнат будинку були виявлені бездиханні тіла чотирьох дітей: 2009. 2013, 2014, 2016 року народження.

За попередніми даними причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

На місці події працювала мобільно-оперативна група на чолі із заступником начальника Управління.

У той же час, як повідомив перший заступник голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, 28-річна мати загиблих дітей закрила їх в будинку, а сама пішла відпочивати до друзів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення