Під час спроби розборонити жіночу бійку постраждав одеський поліцейський

При виконанні службових обов'язків постраждав співробітник поліції.

Як повідомили в прес-службі ГУНП, близько трьох годин ночі екіпаж автопатруля поліції отримав виклик щодо масової бійки в одному з розважальних закладів Малиновського району Одеси. Прибувши на місце, поліцейські побачили натовп людей біля двох дівчат, які з допомогою кулаків з'ясовували між собою стосунки.

Поліцейські кинулися розбороняти жіночу бійку. У той час, коли один з них відводив убік 23-річну учасницю бійки, до нього ззаду підбіг її 19-річний кавалер і повалив на землю. Між чоловіками зав'язалася бійка. На допомогу поліцейському прийшов його товариш, який намагався їх розборонити. В цей час 23-річна подруга нападника схопила за шию іншого співробітника поліції, зірвала погон з його форми і завдала йому тілесні ушкодження.

Правопорушниця і її кавалер були затримані і доставлені в Малиновський відділ поліції, де було встановлено, що молодий чоловік вже був судимий за злочин, пов'язаний з незаконним обігом наркотичних речовин. Поліцейський з тілесними ушкодженнями перебуває на лікуванні в медичному закладі.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Зловмисники затримані та поміщені в ізолятор тимчасового тримання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення