Під час затримання злочинців у столиці постраждали двоє поліцейських

 УНН

Злочинці, які намагалися втікти з місця злочину, у п'ятницю бризнули двом поліцейським в очі з газового балончика, внаслідок чого їх госпіталізували, при цьому одного зі злочинців поліцейські все-таки наздогнали та затримали. Про це в коментарі розповіла представниця відділу комунікацій ГУ НП в Києві Яна Семенюк.

"Столична поліція затримала киянина за розбійний напад. У масках зі зброєю злочинці напали на Лотомаркет: потрощили майно, забрали 2 тисячі гривень та втекли. Одного з чоловіків змогли затримати оперативники, хоча зловмисники чинили опір та нанесли тілесні ушкодження. Подія сталася о 14 годині дня. До чергової частини Шевченківського РВ ГУ НП надійшла інформація, що скоєно розбій на вулиці Жилянській. Про це розповів нам Герман Приступа, начальник Шевченківського РВ ГУ НП", - розповіла Я.Семенюк.

За її словами, троє правоохоронців були на місці події вже за кілька хвилин після виклику. Тому відразу по гарячих слідах намагалися наздогнати зловмисників.

"Зловмисники чинили опір, застосувавши сльозогінний газ. Поліцейські отримали опіки слизової оболонки (очей - ред.), але зуміли наздогнати і все ж таки затримали одного з нападників - 41-річного мешканця Києва. Двох оперативників, які отримали опіки, доставили до лікарні та надали необхідну медичну допомогу. Зараз їх стан задовільний", - додала вона.

Наразі вирішується питання щодо відкриття крім розбою, ще окремого кримінального провадження за фактом опору працівникам поліції за заподіяння тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення