Під Дніпром 13-річний підліток жорстоко побив однолітка: опубліковано відео

 ТСН

У Дніпропетровській області 13-річний школяр жорстоко побив свого ровесника на очах друзів, які підбурювали кривдника і знімали все це на мобільні телефони.

Про це повідомляє ТСН.

Відзначається, що від першого ж удару ногою в живіт підліток впав на землю, нападник не зупинився.

Жодному свідкові побоїща, які ще і підбурювали нападника, немає 18. Відео на мобільний телефон знімав одинадцятикласник, інші всі молодші.

"Перший удар був по животу. Я впав і почав задихатися, і він мене почав забивати ногами. Паморочилася голова, і нудило, і ребра боліли. Кричав, щоб мене не били більше", - розповів потерпілий.

За даними журналістів, жертвою побиття став 8-класник Андрій, його побив 13-річний Слава Мануйлов.

"Хтось сказав йому, я на нього говорив гидоту, хоча я на нього нічого не говорив", - зазначив Андрій.

Відео побиття в мережі знайшли однокласники Андрія, прислали вчительці. Останньою про все дізналася мама Андрія і відразу написала заяву в поліцію.

У поліції кримінальне провадження відразу відкривати не стали. Чекали висновку експертизи. Але подзвонили батькові нападника і попросили прийти з дитиною і дати пояснення. Той так і не з'явився.

17-річний Максим, який все знімав на камеру, спілкуватися з журналістами не захотів, поза нею розповів, що знімати відео його попросив сам Мануйлов, на його ж телефон.

Як кадри з'явилися в мережі, не знає, і додає, що, крім нього, все знімали ще три особи. Незважаючи на це, на думку юриста, саме одинадцятикласник може отримати реальне покарання.

"Пособництво або організація цього кримінального правопорушення і буде розглядатися з точки зору цієї особи", - вважає юрист.

Кривдник - молодше 14 років, до того ж пошкодження, які він завдав - легкі, кажуть в поліції. Тому максимум, що загрожує його батькові - оплата за лікування та моральну шкоду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення