Під Дніпром невідомі обстріляли автомобіль з пасажирами (відео)

У неділю, 11 серпня, на території селища Мирний кілька чоловіків на BMW X5 обстріляли автомобіль BMW. У салоні останнього в цей момент знаходилися чотири людини. Повідомляє Інформатор

Інцидент стався близько 23:00 на вулиці Баженова. Про це розповів один з пасажирів автомобіля.

«Ми їхали вздовж вулиці, коли нас обігнав автомобіль BMW X5. З його салону вийшли 4 людини, які почали стріляти по нашій машині. Ми поїхали заднім ходом, але на нашій машині залишилися пошкодження. Відразу після цього звернулися в поліцію », - розповів чоловік, який перебував у салоні авто.

Попередньо відомо, що чоловіки на BMW X5 стріляли тричі, проте зачепити кого-небудь з пасажирів їм не вдалося. Відразу після цього невідомі сіли в іномарку і зникли в невідомому напрямку.

На місце події направили патрульний екіпаж, а також слідчо-оперативну групу. Оглянувши територію, правоохоронці дійсно знайшли кілька гільз. Крім того, всі, що сталося на вулиці Баженова, зафіксували камери відеоспостереження.

Чоловік, який перебував в салоні, вважає, що інцидент - ні що інше, як замах на вбивство. З'ясувати справжні причини того, що сталося, а також встановити особи нападників належить правоохоронцям.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення