Під Дніпром сталося жахливе вбивство

 Апостроф

У Кам'янському Дніпропетровської області затримали чоловіка, який вбив свою знайому, розчленував її і частини тіла розвіз по різних місцях міста та регіона.

Відзначається, що перший фрагмент тіла знайшли 23 квітня, після чого за допомогою службової собаки знайшли і інші частини, а після, - встановили особу вбитої і вбивці. Жертвою виявилася 43-річна місцева жінка, яка зловживала алкоголем та наркотичними речовинами, була позбавлена батьківських прав.

За даними "Дніпро Час", жінка з чоловіком зустрілися 10-11 квітня на правому березі міста, після чого поїхали на лівий розпивати алкогольні напої. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вони почали сваритися, після чого побилися. Жінка втратила свідомість, чоловік ліг спати, і після пробудження виявив, що вона мертва. Наступні кілька днів він продовжував випивати, і тільки після цього повернувся додому і вирішив позбутися трупа шляхом розчленування його кухонним ножем у ванній.

Руки і ноги він вивіз на маршрутці в приватний сектор на правому березі, на наступний день таким же чином перевіз на правий голову. Тіло після було вивезено в Петриківський район.

За даними правоохоронців, раніше чоловіка вже судили за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення