Під Києвом 16-річна дівчинка з бойфрендом вбила свою бабусю

 СЕГОДНЯ

Під час ліквідації пожежі, яка сталася в одній з багатоповерхівок м. Бровари, рятувальники виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Як з'ясувалося, внучка загиблої разом зі своїм товаришем підпалили квартиру, відкрили газові конфорки і таким чином намагалися приховати злочин.

Сьогодні вночі, о 03.53, в чергову частину Броварського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника Державної служби з надзвичайних ситуацій про пожежу в одній з квартир міста. Під час гасіння вогню у ванній кімнаті, яка була закидана одягом, рятувальники виявили тіло жінки.

Слідчо-оперативна група Броварського відділу поліції встановила, що потерпіла – 61-річна господиня квартири. При огляді на її тілі виявлено близько 30 колото-різаних ран шиї, грудної клітки і численні забої.

Як повідомив глава поліції Київщини Дмитро Ценов, рятувальники, щоб потрапити в приміщення, змушені були вибити двері. Зайшовши в квартиру, відчули запах газу і відразу кинулися на кухню, де були відкриті всі газові конфорки. Тільки завдяки професійним діям вогнеборців, вдалося уникнути вибуху газу в квартирі, розташованій на 8-му поверсі, оскільки від цього могли постраждати сусіди і були б знищені всі речові докази злочину.

При проведенні оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних вбивства, працівники поліції затримали підозрюваних. Ними виявилися внучка загиблої – 16-річна студентка, громадянка Росії та її товариш – 18-річний місцевий житель.

Відомості про скоєне кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та розпочато досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення