Під Києвом будуть судити чоловіка, який добу ґвалтував дівчину

 СЕГОДНЯ

Прокуратура Київської області направила до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який зґвалтував 21-річну дівчину, знімав звірства на відео і вимагав викуп у дві тисячі доларів.

Зловмисника звинувачують за чотирма статтями Кримінального Кодексу: ч. 1 ст. 152 "Зґвалтування", ч. 2 ст. 153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", ч. 1 ст. 189 "Вимагання" і ч. 2 ст. 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини".

"Встановлено, що 45-річний безробітний розмістив в інтернеті оголошення про те, що шукає співробітників для роботи в сфері обслуговування. На цьому ж сайті він побачив резюме 21-річної дівчини, яка шукала підробіток, подзвонив їй і запросив на співбесіду в одне із сіл Баришівського району. Коли вона приїхала, зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, почав бити її, зв'язав руки мотузкою і зробив численні насильницькі акти. Все це він записував на відеокамеру свого мобільного телефону", – повідомляють в прокуратурі Київської області.

За даними правоохоронців, чоловік випустив свою жертву тільки на наступний день, вимагаючи при цьому $ 2 тис. за те, щоб не викладати зняте відео в інтернет. "Ще триває комп'ютерно-технічна експертиза, яка встановить, чи були інші потерпілі", – говорять в прокуратурі. Обвинуваченому загрожує до семи років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення