Під Києвом будуть судити ґвалтівника 12-річної дівчинки

Прокуратура Київської області направила до суду обвинувальний акт щодо раніше судимого молодика, який в стані алкогольного сп'яніння, зґвалтував 12-річну дівчину в лісосмузі.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Київської області, встановлено, що 19-річний хлопець, засуджений за скоєння крадіжок, до якого застосовано умовно-дострокове звільнення від відбування покарання, протягом невідбутої частини покарання, вчинив новий злочин.

У серпні поточного року, у вечірній час, перебуваючи на вулиці одного з сіл Баришівського району, хлопець зустрів свою 12-річну знайому, і під надуманим приводом попросив дівчину проводити його до залізничної станції.

Переконавшись у відсутності сторонніх осіб, зловмисник запропонував дівчинці проводити її додому, знаючи, що дорога до її дому проходить через лісосмугу. Дівчинка погодилася, довірившись хлопцеві.

У лісосмузі злочинець, будучи в стані алкогольного сп'яніння, всупереч волі дівчинки, застосувавши фізичну силу, повалив потерпілу на землю і зробив над нею насильницький статевий акт.

Після цього, насильник допоміг одягтися потерпілsq і залякав її, щоб вона нічого не розповідала своїм близьким. Однак, коли дівчина прийшла додому, то відразу зізналася батькам про те, що сталося.

Ґвалтівника відразу ж затримали в порядку ст. 208 КПК України, йому оголошено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

За результатами попереднього розслідування Баришівський відділом Бориспільської місцевої прокуратури затверджений і направлений до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо ґвалтівника по ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування малолітньої) КК України.

Санкція статті передбачає покарання від 10 до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення