Під Києвом чоловік з ножем напав на людей біля АЗС: троє поранених

У Білій Церкві 26 вересня чоловік з ножем напав на людей біля АЗС і поранив трьох з них. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області.

"Вчора ввечері на спецлінію "102" надійшло повідомлення від матері одного з потерпілих. Жінка повідомила, що біля АЗС м Біла Церква невідомий завдав поранення трьом чоловікам. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що до двох товаришів підійшов незнайомий їм молодик і звинуватив у крадіжці з металобази, після чого завдав удар ножем у живіт одному з них. Приятель потерпілого спробував зупинити кривдника. Інцидент побачив ще один їхній знайомий і прибіг на допомогу", – йдеться у повідомленні.

Ініціатор конфлікту отримав закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку, а всі троє товаришів – ножові поранення різного ступеня тяжкості. Один з них госпіталізований в реанімацію, а пізніше прооперований і переведений в хірургічне відділення.

Медики, які надавали медичну допомогу учасникам конфлікту, встановили факт вживання алкоголю зловмисником.

Нападником виявився 24-річний уродженець східного регіону країни. Його затримали, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. До суду подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення