Під Києвом чоловік зарубав знайомого сокирою, щоб не віддавати борг

 СЕГОДНЯ

У Київській області посеред вулиці сокирою вбили чоловіка, ще один госпіталізований.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Київської області, трагедія сталася 23 березня близько 19.00. У поліцію надійшло повідомлення, що біля одного з будинків в м. Біла Церква перебувають двоє закривавлених чоловіків. На момент приїзду медиків один з них – 44-річний чоловік – загинув. Другого, 45-річного чоловіка, з тяжкими тілесними ушкодженнями в результаті ударів сокирою відразу ж госпіталізували.

Поліцейські опитали велику кількість громадян, які зібралися на місці події. Один з "свідків" бійки, власник домоволодіння, у якого сталася трагедія, ввів в оману правоохоронців, направивши їх в неправильному напрямку для пошуку підозрюваного. Як виявилося згодом, це і був сам злочинець. Чоловік оперативно змив сліди злочину – заховав знаряддя вбивства – сокиру, і переодягнувся в інший одяг.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз йому повідомлено про підозру і обрано запобіжний захід – утримання під вартою без права внесення застави.

Встановлено, що потерпілі прийшли до свого 39-річного знайомого забрати належні їм речі. Конфлікт між чоловіками переріс у бійку. Господар садиби схопив сокиру і завдав множинні удари по голові і тілу своїм "непроханим" гостям.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом слідчі Білоцерківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) і за ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють всі обставини вбивства. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення