Під Києвом двоє чоловіків вбили 88-річного дідуся, який не хотів безкоштовно поїти їх горілкою

 СЕГОДНЯ

У Київській області нелюди жорстоко замучили пенсіонера за пляшку горілки.

Як повідомили в ГУ НП в Київській області, трагедія сталася в селі Соболівка Макарівського району. Бездиханне тіло 88-річного пенсіонера знайшла в будинку його родичка.

При огляді тіла потерпілого судово-медичний експерт виявив тілесні ушкодження: закрита травма грудної клітини, множинні переломи ребер.

Працівники Макарівського відділення поліції встановили, що до скоєння злочину причетні двоє людей. Встановлено, що напередодні, пізно ввечері, двоє чоловіків прийшли до дідуся купити горілки.

Пенсіонеру були не до душі його нічні покупці, оскільки вони знову прийшли за горілкою без грошей. Він налив чоловікам по чарці і почав вчити їх жити, мовляв, коли вони вже візьмуться "за розум" і кинуть пити. Товаришам такі настанови не сподобалися – спочатку один з них накинувся на старого з кулаками, потім інший добив ногами. Потім нападники душили дідуся і підпалили на ньому одяг, щоб приховати сліди злочину.

Після цього друзі викрали близько 1000 гривень з будинку і пішли.

Одного з них, 43-річного жителя с. Соболівка, поліцейські затримали за місцем проживання. Чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання. Поліцейські проводять заходи щодо затримання іншого співучасника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення