Під Києвом спіймали учасника банди з пістолетом і вибухівкою

 СЕГОДНЯ

Правоохоронці Борисполя затримали 23-річного жителя столиці. Під час обшуків у нього вдома виявили та вилучили гранати, зброю, вибухові пакети, балаклави, коштовності та інші речові докази.

Як виявилося, вночі 31 серпня в селі Проців підозрюваний разом з двома спільниками увірвалися в приватний будинок. Погрожуючи ножем, зловмисники зв'язали господаря і викрали цінні речі і грошові кошти – 4,2 тисячі євро і 86 тисяч гривень.

Зараз доведено причетність збройної групи до скоєння трьох розбійних нападів на родини. Нападники діяли жорстко: пов'язували господарів, били, забирали великі суми грошей і коштовності.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового утримання.

Нагадаємо, 30 вересня о 22:00 поліцейські отримали виклик про пограбування в приватному секторі в Печерському районі столиці. На місце події під'їхав наряд поліції, який побачив двох невідомих – вони вискочили з будинку і намагалися втекти. Під час спроби їх затримати злочинці почали стріляти, а також застосували гранату.

Пізніше з'ясувалося, що на будинок адвоката і судді напали в центрі Києва – в престижному приватному секторі на Печерську. Грабіжники обібрали житло і зникли. Поліцейські намагалися їх зупинити. Почалася перестрілка. Поранили правоохоронця і господаря будинку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення