Під Києвом судитимуть підлітків-покидьків, які знущалися над бабусею

 СЕГОДНЯ

Прокуратура Київської області затвердила і направила до суду обвинувальний акт стосовно 16-річної дівчини, яка разом зі своїм хлопцем жорстоко вбила бабусю, а потім ще і підпалила квартиру.

Нагадаємо, 16-річна дівчина і її 18-річний хлопець в січні поточного року, за попередньою змовою, вчинили звіряче умисне вбивство 61-річної бабусі цієї ж неповнолітньої дівчини в Броварах. Також підлітки вкрали гроші, які належали бабусі, на загальну суму 6240 грн.

Встановлено, що хлопець, діючи з особливою жорстокістю, за допомогою телескопічної палиці, кухонного стільця і кухонного ножа, який передала йому неповнолітня дівчина, протягом двох годин викликав сильний біль і страждання жінки похилого віку, наносив їй тілесні ушкодження у різні частини тіла і 54 колото -резаних важких поранення, від яких потерпіла померла.

Потім, з метою знищення слідів злочину, дівчина і хлопець, за допомогою легкозаймистої рідини, підпалили квартиру.

Дії зловмисників кваліфіковані за п. 4, п.12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 194 (закінчений замах на умисне пошкодження майна шляхом підпалу) КК України.

Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років або довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення