Під Запоріжжям депутат насмерть збив чоловіка

 Обозреватель

Уночі 24 червня депутат Запорізької обласної ради, член політради партії "УКРОП" Ярослав Гришин на смерть збив своїм авто чоловіка.

Трагедія сталася приблизно о 21:50 у 20 км від Запоріжжя - депутат зі своєю сім'єю саме повертався з відпочинку в Бердянську трасою Сімферополь - Харків. Про подробиці події він сам розповів на своїй сторінці в Facebook.

За словами Гришина, чоловік був оголеним, знаходився у стані сильного алкогольного сп'яніння і сам кинувся під колеса, перебігаючи дорогу в забороненому місці.

"О 21:55 ми викликали швидку і поліцію та разом із іншими людьми надали потерпілому першу медичну допомогу. Постраждалого хлопця доставили в обласну лікарню. Молоду людину лікарям не вдалося врятувати. Співчуття близьким загиблого. Я пройшов медичні експертизи. Був тверезий", - запевняє депутат

У свою чергу, в Національній поліції зазначили, що загиблому чоловікові було приблизно 40-45 років. Що стосується подробиць аварії, про які розповів Гришин, то правоохоронці додали, що їх поки не вдалося перевірити. Справу вже передали у прокуратуру, але офіційних коментарів з цього приводу там поки не дають.

Крім усього, в мережі з'явилося фото пошкодженої Infiniti EX депутата, яке оприлюднив адвокат Сергій Барбашин

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення