Під Запоріжжям ветеран АТО посварився з дружиною і підірвав під собою гранату

 СЕГОДНЯ

Учасник бойових дій на Донбасі з селища Комиш-Зоря Запорізької області після сварки з дружиною вирішив накласти на себе руки, підірвавшись на гранаті. Псля вибуху боєприпасу 44-річний чоловік залишився без ноги.

Як розповіли сусіди, сварки в цій родині не були рідкістю, а останнього разу скандал закінчився приїздом поліції.

У прес-службі Нацполіції інформацію про вибух підтвердили і додали, що інцидент стався неподалік від селища Більмак в недобудованому будинку. Чоловік взяв електродетонатори та дві гранати Ф-1, які привіз із зони АТО. Одну гранату він підірвав, а вже після вибуху здетонували два детонатори. Постраждалого доставили в лікарню з діагнозом "травматична ампутація гомілки".

Під час проведення обшуку в будинку потерпілого була вилучена димова граната і два сигнальних патрона. Відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" з позначкою "самогубство".

Нагадаємо, раніше в одному з сіл Краснопільського району Сумської області 35-річний ветеран АТО наклав на себе руки, підірвавши гранату на очах у колишньої дружини. Як розповіла жінка, пара була в розлученні чотири роки, однак підтримувала добрі стосунки, оскільки у них було двоє неповнолітніх дітей.

У той день чоловік зателефонував і попросив прийти в лісосмугу, яка була неподалік їхнього будинку, щоб попрощатися. А коли вона прийшла, побачила, що чоловік тримає в руках гранату. Спочатку він перекидав її з руки в руку, а після того, як вона впала на землю, накрив своїм тілом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення