П'яний депутат влаштував смертельну ДТП під Рівним

Депутат Сарненської міської ради Петро Зембицький поблизу населеного пункту Олександрія (Рівненська область) увечері 7 серпня на своєму автомобілі на смерть збив велосипедиста.

"На 141 кілометрів автодороги Рівне-Городище-Старокостянтинів поблизу Олександрії трапилося ДТП. 58-річний велосипедист житель Олександрії загинув під колесами AUDI Q7 на іноземній реєстрації. Водія автівки доправили до обласної лікарні. Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють слідчі. Автомобіль AUDI Q7 стоїть в полі за триста метрів від місця ДТП", - сказано в повідомленні.

Дружина загиблого розповіла журналістам, що її чоловік працював сантехніком в будинку для людей похилого віку та завжди їздив на роботу на велосипеді.

Пізніше стало відомо, що за кермом іномарки перебував 36-річний депутат Зембицький. За інформацією поліції, на момент ДТП водій іномарки був п'яний. Драгер показав вміст 1,27 проміле алкоголю в крові депутата.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Водія не затримували. Заступник начальника ГУНП Олександр Панасюк повідомив, шо призначені експертизи, які проведуть першочергово. За їхніми результатами прийматимуть рішення чи оголошувати депутату підозру. Зробити це можна буде за погодженням з прокурором області через депутатський статус водія.

Також опубліковано фото і відео з місця ДТП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення