П'ятьох учасників найбільшої банди автовикрадачів заарештували (відео)

 УНН

Організаторові та чотирьом виконавцям злочинної організації з викрадення автомобілів суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці. Про це повідомили у прес-службі МВС.

Правоохоронці затримали п’ятьох головних фігурантів злочинної організації, яка протягом декількох років викрадала елітні автомобілі з метою подальшого “викупу” власником.

Не зважаючи, що затримані не визнають своєї вини і не співпрацюють зі слідством, суд взяв до уваги надані стороною обвинувачення зібрані докази та масштабність завданої злочинною діяльністю матеріальної шкоди.

Організатора цієї злочинної групи — 37-річного колишнього курсанта міліцейського вишу, рішенням Печерського районного суду міста Києва на два місяці залишено під арештом, з правом внесення 5 мільйонів гривень застави.

Чотирьом його найближчим поплічникам-виконавцям теж обрано міру запобіжного заходу: тримання під вартою строком на 60 діб. Крім того, у них теж є можливість внесення застави у розмірі від 800 тисяч до 3 мільйонів гривень.

Наразі триває слідство. Правоохоронці продовжують встановлювати особи потерпілих, які стали жертвами затриманої злочинної організації автовикрадачів-шахраїв.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення