Подробиці смертельної ДТП на Оболоні в Києві: авто потрапило у величезну яму і перевернулося

 СЕГОДНЯ

Нагадаємо, там розбився автомобіль BMW і загинув молодий хлопець.

Як розповіли нам очевидці, авто рухалося в сторону просп. Бандери. Попередньо, на дорозі воно трохи зачепило Mercedes, який перебудовувався в правий ряд. Водій BMW не пригальмував, а, навпаки, прискорився – мабуть, намагаючись уникнути більш сильного зіткнення. Але цей маневр був фатальною помилкою.

Авто зачепило бордюр, злетіло з дороги в глибокий кювет. І, за трагічним збігом обставин, потрапило прямо в яму, яка залишилася на газоні після демонтованого білборда. Після цього машина почала перекидатися, водій вилетів через люк з салону і опинився під авто. Він загинув на місці.

Його друг, який також знаходився в автомобілі і був пристебнутий, травм взагалі не отримав. На місці НП він розповів, що загиблий захоплювався автоспортом, а в машині у нього стояв дуже потужний двигун. Також люди на місці аварії говорили, що дивом більше ніхто не постраждав – машина летіла прямо на тротуар, де зазвичай дуже багатолюдно (недалеко знаходиться школа, в десяти метрах стояв хлібний кіоск). З обставинами ДТП розбираються правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення