Подробиці трагедії з падінням з вікна: дитина могла сама випасти з сьомого поверху

 СЕГОДНЯ

Вчора вранці в Дарницькому районі в елітному будинку на вулиці Срібнокільській сталася жахлива трагедія.

Попередньо, за версією поліції, 30-річна киянка могла викинути з вікна квартири на сьомому поверсі свого трирічного сина і двох котів, а після цього вистрибнула сама. У поліції розповіли, що близько 7 ранку надійшло два дзвінка про НП, причому сусіди повідомили, що чули з квартири крики про допомогу.

"Жінка після падіння загинула, дитина у важкому стані в реанімації. Двері квартири були зачинені, їх довелося зламувати. Вчора там проходили слідчі дії (біля вікна в кімнаті виявили невелику драбинку. – Авт.). Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 "Умисне вбивство", – розповіли в ГУ НП Києва.

Пізніше стало відомо, що трирічний Ваня помер в реанімації.

Після події була озвучена версія про те, що на такий крок жінка могла піти через психологічний стан і конфлікти в родині. Але в поліції нічого не розповідають про чоловіка загиблої і про те, де він перебував на момент трагедії.

Очевидці кажуть, бачили на місці події тільки матір жінки, у якої від побаченого стався серцевий напад. Інші припускають: "Може, дитина, граючи з котами, сама випала з вікна разом з тваринами, а мама в розпачі стрибнула услід за ними". До речі, судячи з обстановки в квартирі, говорити про неблагополучність родини також не доводиться: у кімнатах зроблений ремонт, всюди багато іграшок, а в дитини ліжечко у вигляді машини з іменним номером "Іван". Справжні причини трагедії ще належить з'ясувати

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення