Погоня зі стріляниною в Дніпрі: водій збив патрульного і втік

 СЕГОДНЯ

На минулих вихідних в Дніпрі патрульні зі стріляниною переслідували 47-річного водія автомобіля "ВАЗ-21099", який збив поліцейського.

22 квітня на Слобожанському проспекті чоловік порушив правила дорожнього руху, не пропустивши людину на пішохідному переході, повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Під час з'ясування обставин події водій почав сваритися з патрульними. Потім порушник раптово рушив з місця, збив правоохоронця, який оформляв протокол, і почав тікати від патрульних.

"Під час переслідування поліцейські спробували заблокувати порушника своїм транспортним засобом, однак порушник пошкодив патрульний автомобіль та продовжив рух. Для зупинки автомобіля також застосували табельну вогнепальну зброю правоохоронці здійснили сім пострілів по автомобіля порушника. Втім, чоловік не зупинився", – повідомляють в поліції.

З-за механічних пошкоджень машина патрульних вийшла з ладу. Поліцейські припинили переслідування.

Зараз втік порушника розшукують.

Правоохоронці готують відкриття кримінального провадження за ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення