Поки мами обслуговували клієнтів, сутенерка у сусідній кімнаті доглядала їхніх дітей

У самісінькому центрі Тернополя в орендованій двокімнатній квартирі 21-річна мешканка Заліщицького району організувала бордель. За повій собі підібрала двох 20-річних сестер-близнючок з Лановеччини, а клієнтів шукала через Інтернет, повідомляють у відділі комунікації обласного управління Національної поліції. Про це йдеться на сайті Press-centr

Свого часу дівчина навчалася у одному із училищ Тернополя. Однак через неуспішність її відрахували. Дівчина винайняла двохкімнатну квартиру на вулиці Ломоносова і почала торгувати сексуальними послугами.

- Оголошення про надання сексуальних послуг за гроші дівчата розмістили в соціальних мережах, - розповідає керівник відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП області Олександр Буняк. - Клієнтів знаходили швидко і вже незабаром від них не було відбою. За рік роботи з`явилися навіть постійні поціновувачі їхніх послуг. Серед них були і молоді хлопці, і старші поважні пани.

Однак обидві сестри-повії мали дітей - 4-річного і 9-місячного хлопчиків, через що, можливо, жінки і вдалися до такої роботи. Тож поки мами «працювали» дітей у сусідній кімнаті доглядала сутенерша. А за деякий час одна з близнючок поїхала до Італії, залишивши сина сестрі.

Днями працівники відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП у Тернопільській області затримали сутенершу та її подругу

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення