Поліцейський у суді розповів, як вбивали Олександра Цукермана (відео)

 Novosti-n.org

Один з підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера сержант поліції Олександр Причипойда в суді визнав, що його колега стріляв у загиблого Олександра Цукермана. Про це затриманий заявив у ході судового засідання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Так, сержант поліції Причипойда розповів, що, коли він з колегами приїхав на виклик. Цукерман погнався за ними з лопатою. Поліцейські почали тікати, і в цей момент Причипойда почув три постріли. За його словами, в Цукермана стріляв сержант поліції Денис Ляхвацький.

Також, за словами Причипойди, поліцейські не били Цукермана. Нібито тілесні ушкодження у нього були вже тоді, коли правоохоронці приїхали на виклик.

Прокуратура клопотала про обрання Причипойді запобіжного заходу у вигляді арешту на 60 діб. Однак адвокат затриманого наполягав на домашньому арешті. Також захисник просив призначити мінімальну суму застави. Наразі суддя попрямував в дорадчу кімнату для ухвалення рішення. Сьогодні оберуть запобіжний захід також старшому лейтенанту поліції Миколі Хоменку й сержанту поліції Денису Ляхвацькому.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня в Кривоозерському районі Миколаївської області під час затримання поліцейськими помер 32-річний чоловік. Як стверджують у поліції, померлий пручався, тому поліцейські застосували "заходи фізичного впливу та наручники". Як показала експертиза, у серці вбитого знайшли дві кулі.

ЗМІ також опублікували імена співробітників поліції, які причетні до вбивства чоловіка на Миколаївщині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення