Поліція у столиці перевірила підлітків в ТРЦ: розпивали алкоголь та цупили шоколад

У Києві поліцейські склали адмінпротоколи на неповнолітніх правопорушників і їх батьків.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався на Оболоні в торгово-розважальному центрі. Правоохоронці проводили рейд "Діти вулиці" з попередження пияцтва та тютюнопаління серед молоді.

"Під час заходу правоохоронці виявили та зафіксували три факти, коли неповнолітні розпивали алкогольні напої. На них склали протоколи за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться в повідомленні

Як встановили поліцейські, підлітки просили дорослих або старших друзів купити їм алкоголь в супермаркеті, а потім вживали його в фуд-зоні торгового центру. Крім того, правоохоронці зафіксували крадіжку шоколадок з супермаркету, вчинене трьома підлітками. Поліцейські склали на фігурантів три протоколи за статтею 51 (Дрібне викрадення чужого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Також працівники поліції склали п'ять протоколів на батьків неповнолітніх правопорушників за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) і один протокол на дорослого за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Всі адміністративні матеріали передали до суду і в службу у справах неповнолітніх для проведення профілактичної бесіди з підлітками та їх батьками

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення