Посмілішала і показує "зубки": мережі обурило "каяття" Зайцевої, яка влаштувала ДТП в Харкові

 Апостроф

Захисники Олени Зайцевої, винуватиці жахливої ДТП на вулиці Сумській в Харкові, перейшли від позиції визнання провини і каяття підсудної до вимог випустити їх підзахисну з СІЗО і заявам про те, що "загиблих не повернеш", а "дівчину мучати" не варто.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише адвокат родичів потерпілих в аварії Дмитро Марцоні.

За його словами, на останньому засіданні суду один з адвокатів Зайцевої виголосив промову, головний посил якої полягав у тому, що підсудна сильно хвора, утримання під вартою їй протипоказано, а її "муки" не повернуть життя загиблим.

"Ніхто з потерпілих, яких я представляю не вірять в каяття О. Зайцевої. У те що хоче врятувати себе і зменшити термін - так, в каяття - ні. Не вірю і я. Тому що слова сказані сьогодні її адвокатом сакраментальні - ну що хлопці , пар випустили, поговорили, пора і закінчувати. Нам себе дуже шкода!", - зазначає Марцоні.

Також адвокат каже, що захист Зайцевої перейшов до більш агресивних дій.

"Спочатку процесу сторона Зайцевої зайняла, на мій погляд, єдино вірну тактику - визнання всього і скромну згоду перебувати під вартою розуміючи жах скоєного. Але хлопці осміліли і вирішили, що вистачить бути покорними, пора і "зубки" показати. Ми звичайно все визнаємо і каємося - але бути за гратами нам не можна, а по опіатах "ВиФсеБрешете" і ніякого огляду не було, ось так от. Та й взагалі що зроблено то зроблено, потрібно жити майбутнім, не будьте невдахами, які живуть вчорашнім днем!", - с сарказмом каже він.

Нагадаємо також, що нещодавно користувачів соцмереж обурив факт зміни зовнішності Олени Зайцевої.

Так, під свіжим фото Зайцевої з судового засідання, розміщеному в Facebook журналістки Тетяни Доцяк, з'явилася маса гнівних коментарів з приводу того, що обличчя Зайцевої помітно округлилося.

"Підсудна в казематах наела собі таке .... обличчя, що у разі слідчого експерименту знадобиться кабріолет. Без бічних стекол", "Погано годують. Опухла від голоду... Чесно, покруглішла", - пишуть коментатори під фото.

18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні. Суд взяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування по справі. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів. Пізніше нарколог, який проводив огляд Зайцевої після аварії, зник.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення