Працівники "Охматдиту" вкрали 8 млн гривень

У Києві оголосили підозру семи працівникам НДСЛ "Охматдит" Міністерства охорони здоров'я України за привласнення лікарських засобів на майже 8 млн грн.

Про це повідомляє речник Генпрокуратури Андрій Лисенко на своїй сторінці у Facebook

"Досудовим розслідуванням встановлено, що завідувач аптечним складом НДСЛ шляхом зловживання своїм службовим становищем у період з 2012 по 2015 роки привласнювала лікарські засоби під приводом видачі їх для відділення лікарні на загальну суму близько 3 млн грн. Крім того, повідомлено про підозру 6 старшим медичним сестрам відділень НДСЛ "Охматдит", які будучи матеріально відповідальними особами та наділеними повноваженнями щодо можливості отримання, зберігання та контролю препаратів, обернули на власну користь лікарські засоби на загальну суму близько 5 млн грн", - написав Лисенко.

За результатами досудового розслідування завідувачу аптечним складом НДСЛ "Охматдит"повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, перебаченого ч. 5 ст. 191 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Шістьом старшим медичним сестрам "Охматдит" повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, перебаченого ч. 2,3,4 ст. 191 КК України та вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення