Правоохоронці затримали шахрая-"екстрасенса"

13 березня, співробітники Головного управління Національної поліції в АР Крим та м. Севастополі встановили місцезнаходження восьмого підозрюваного у діяльності злочинної організації, яка діяла від початку 2016 року. Він переховувався від слідчих понад півтора року. Про це повідомляє Нацполіція

Поліцейські встановили, що зловмисники організували у Києві шахрайську схему із заволодіння грошима громадян, які мешкають на тимчасово окупованій території півострову Крим. Шахраї отримували гроші за начебто проведення магічних ритуалів від імені переможниці одного з телевізійних проектів за участю екстрасенсів.

Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255 (Створення злочинної організації), за ч. 2 ст. 27 (Види співучасників), а також за частинами 3 і 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Зловмисник переховувався від органів досудового слідства з 17 серпня 2018 року.

На теперішній час Херсонський міський суд вирішує питання щодо обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення