Прокуратура передала до суду обвинувачення щодо екс-"торнадівця", який вбив людину (відео)

 Depo

Тепер суд буде розглядати справу по суті, але не слід забувати, що обвинувачений й так відбуває покарання

Зокрема, Київська місцева прокуратура № 10 підтримує державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно екс-бійця батальйону "Торнадо" за фактом заподіяння ним смертельних ушкоджень арештанту "Київського слідчого ізолятора" у квітні поточного року.

Як установлено слідством, обвинувачений, перебуваючи під вартою у слідчому ізоляторі у зв'язку із вироком Оболонського районного суду міста Києва, яким його засуджено до 9,5 років позбавлення волі, під час прогулянки вступив у словесний конфлікт з іншим арештантом.

У ході конфлікту, маючи значну перевагу у фізичній силі, обвинувачений завдав 56-річному чоловіку тяжких тілесних ушкоджень, від яких останній помер. Таким чином своїми діями обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 121 КК України. За результатом досудового слідства, місцевою прокуратурою обвинувальний акт скеровано до Шевченківського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

Нагадаємо також, що майже рік у суді Дніпра розглядають справу екс-торнадівця, якого підозрюють у кривавому розстрілі копів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення