Ревнива дружина вбила коханку чоловіка в Херсонській області

 СЕГОДНЯ

В одному з сіл Каховського району жінка з ревнощів вбила коханку чоловіка.

Побиту 30-річну жінку у знепритомленому стані в приватному будинку знайшли сусіди. У потерпілої була відкрита черепно-мозкова травма. Жінка померла по дорозі в лікарню, повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

За даними правоохоронців, підозрюваної є 41-річна сусідка загиблої.

"Зловмисниця пояснила, що напередодні пішла в гості до сусідки і застала у неї чоловіка, який їй зраджував. На наступний день вона прийшла з роботи і не застала чоловіка вдома. Жінка вирішила, що він знову пішов їй зраджувати з сусідкою. Дружина пішла до суперниці, щоб з'ясувати стосунки. Потерпіла не відчиняла двері, і жінка взяла дерев'яну палицю, вибила вікно і залізла в будинок. Там вона побила сусідку по голові, після чого пішла до себе додому і розповіла чоловікові, що побила його коханку", – повідомили в поліції.

Зловмисниця запевняє, що вона не хотіла смерті суперниці, а лише намагалася її провчити. Правоохоронці зазначають, що всі учасники конфлікту характеризуються посередньо і зловживають спиртними напоями.

Зараз жінка затримана. Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення