​Резонансна ДТП з Зайцевою: прокурорів чекає перевірка через їхні дивні дії

 Апостроф

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія перевірить прокурорів у справі смертельної аварії в Харкові за участю Олени Зайцевої.

Про це повідомляє харківська журналістка Тетяна Доцяк на своїй сторінці в Facebook.

Скаргу на харківських прокурорів подала представниця постраждалих в ДТП Лариса Матвєєва.

"Ще під час слідства експертам харківського обласного бюро судово-медичних експертиз з невідомих причин не були передані документи, які можуть свідчити про наркотичний стан Зайцевої. Це лабораторне дослідження сечі, яке виявило опіати, токсикологічне дослідження, яке показало що знайдено опіати (кодеїн і фенобарбітал) і огляд наркологом Федірко, який зафіксував звужені зіниці, хитку ходу і невиконану позу Ромберга. Все це в цілому має вивчатися експертами щоб в кінці зробити висновок", - написала Доцяк.

Однак за словами журналістки, експерти написали, що не можуть дати відповідь на питання про наркотики, тому що не мають документів.

"Прокуратура бачила недороблену експертизу, засновувала на ній звинувачення, але не повернула назад на доопрацювання. Це може бути непрофесіоналізм, а може ангажованість. Це і повинно перевірити комісія", - зазначила Тетяна Доцяк.

Також вона підкреслила, що на минулому тижні суддя призначив таки експертизу - її вимагав адвокат Дронова. Фахівцям повинні в кінці передати всі документи, результат цієї експертизи суд зачитає 11 грудня в 14:00.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення