Російські військові на Донеччині масово подають рапорти на звільнення

Морально-психологічний стан особового складу з’єднань і частин російських окупаційних військ залишається низьким. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук Головного управління розвідки МОУ.

"У 1 окремій мотострілецькій бригаді (Кальміуське) та 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ через невдоволення військовослужбовців зневажливою поведінкою російських офіцерів та довготривалі психофізичні навантаження внаслідок бойових дій відмічається збільшення кількості випадків подачі рапортів на звільнення.

Крім того, на збільшення кількості бажаючих звільнитися вплинуло розпорядження командира 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти про приховування реальної кількості безповоротних втрат під час проведення провокаційних та диверсійних дій",-йдеться у повідомленні

За інформацією розвідки, в 11 окремому мотострілецькому полку (Донецьк) 1 АК не припиняються випадки порушення військової дисципліни, пов’язані із зловживанням особовим складом спиртних напоїв та наркотичних речовин. З метою покарання винних, російські офіцери весь особовий склад підрозділу, у якому було виявлено правопорушення, переводять на казармене положення на місяць.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення