Російський письменник приїхав на Донбас, щоб завоювати всю Україну

 Обозреватель

Один з ідеологів "русского мира", російський "письменник" Захар Прилєпін став заступником командира батальйону спецназу по роботі з особовим складом" терористів "ДНР", отримавши при цьому "звання майора".

Відзначається, що він сам набирав найманців в бандформування. При цьому, за інформацією видання, останні два роки Прилепін також обіймав посаду "радника глави ДНР"

За словами самого "письменника", кінцевою метою війни в Україні є окупація всій території країни, а Росія, на його думку, є "охоронцем українства".

"Київ – російське місто. Російське українське місто. Наше діло маленьке. Нагорі вирішать. Але я думаю, що таких помилок, які були з Януковичем, бути не повинно. Вони прекрасно віддають знають, що посадити якогось умовного Сидорова, Тимошенко та Медведчука, про все з ним домовляться, а через навіть не чотири роки, а через місяць він здійснить повне перезавантаження, і знову почнеться те ж саме. Я думаю, що у них вистачить розуму такі речі більше не робити. Вся Україна – мета. Ніякої іншої мети бути не може", – заявив він.

Терорист заявив, що його абсолютно не бентежить той факт, що він, письменник, взяв у руки зброю

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення