Саакашвілі оцінив свої амбіції в Україні вище поста прем'єр-міністра

 Дождь

Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі розповів, що планує реалізувати свої політичні амбіції в Україні, які він оцінив вище поста прем'єр-міністра. Про це в понеділок, 22 лютого, повідомляє грузинський телеканал «Руставі 2».

«Мої політичні амбіції в цій країні набагато більші, ніж стати прем'єр-міністром. Я хочу встановлення нових правил гри і приходу до влади в Україні нової політичної еліти», — сказав він. Саакашвілі порівняв ситуацію в Україні з подіями, які розгорнулися в Грузії після «Революції троянд».

Він зазначив, що події в Грузії мали локальний масштаб, в той час як в Україні — світовий. На думку одеського губернатора, уряд України повинен піти у відставку, оскільки необхідна заміна «пострадянських, олігархічних та корупційних елементів у владі.

При цьому він зазначив, що президент України Петро Порошенко виступає за реформи, що є його головною перевагою. Протягом 22 днів Саакашвілі проведе зустрічі з народом у регіонах України. Напередодні Hromadske.tv з посиланням на свої джерела повідомив, що на початку березня Саакашвілі можуть відправити у відставку з посади губернатора Одеської області

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення