Ще один вибух у Дніпрі: через патрон постраждала 12-річна дитина

У понеділок, 1 липня, в приймальне відділення міської дитячої лікарні привезли 12-річного хлопчика з осколковим пораненням. Попередньо, фрагмент гільзи застряг в м'яких тканинах лівого передпліччя, в зв'язку з чим дитини відразу ж направили на операцію.

З'ясувалося, що підліток знайшов патрон калібру 9 мм на вулиці і вирішив розбити його каменем. Як тільки він ударив по капсулі - стався вибух, - повідомляє Інформатор.

За попереднім висновком медиків, хлопчик отримав осколкове поранення нижньої третини лівої плечової кістки, а фрагмент гільзи застряг в лівому передпліччі. За непідтвердженою інформацією, зараз він знаходиться в хірургічному відділенні 4-ї міської лікарні.

Шановні батьки, просимо вас стежити за тим, де знаходяться ваші діти і чим вони займаються. Якщо ваше дитя виявили боєприпас - поясніть йому одне просто правило: нічого не потрібно чіпати. Побачив - необхідно відразу телефонувати в поліцію або ж детально розповісти про подію дорослим. Якщо ж мова йде про снаряд, повідомити варто не тільки в поліцію, але і в службу з надзвичайних ситуацій, набравши номер «101».

Нагадаємо, що вчора ввечері в селі Пашена балка шестеро дітей підірвалися на боєприпасі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення