Штаб АТО назвав імена росіян, ліквідованих під Новозванівкою

 Укрінформ

У штабі Антитерористичної операції повідомили імена громадян РФ, убитих силами АТО в районі Новозванівки Луганської області.

За словами начальника прес-центру штабу полковника Валентина Буряченка, ліквідовані росіяни були відомі під прізвиськами Тихий і Лом, передає Укрінформ.

"За попередньою інформацією від СБУ, двоє загиблих - це бойовики з позивними Лом і Тихий. Лом - це Ломов Олександр Олександрович, проходив службу на посаді "командира розвідувального підрозділу 15 батальйону територіальної оборони СРСР-Брянка". В даний час 15 стрілецький батальйон 6 окремого механізованого корпусу 2 армійського корпусу Центру територіальних військ Збройних сил РФ", - розповів він.

Другий убитий диверсант - Колосовський Олексій Григорович, також зі складу вищезазначеного підрозділу.

За словами Буряченка, ліквідований розвідпідрозділ окупаційних сил Росії налічував близько 10 осіб і займався диверсійними акціями в межах населеного пункту Золоте Луганської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті нападу російських диверсантів під Новозванівкою Луганської області сили АТО ліквідували двох росіян

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення