Смертельна ДТП в Запоріжжі: загинув чемпіон світу і Європи

 СЕГОДНЯ

В смертельній ДТП, яка сталася в Запоріжжі ввечері 27 березня, загинув 18-річний чемпіон України і Європи з кікбоксингу Олександр Власенко.

Про це повідомили в Запорізькому національному університеті, де навчався загиблий. Співробітники ЗНУ висловили свої співчуття у зв'язку з трагічною смертю второкурсника.

Власенко був студентом Факультету фізичного виховання і, незважаючи на свій молодий вік, встиг завоювати титули на українських і міжнародних змаганнях з кікбоксингу.

"Ми втратили не тільки старанного студента, успішного спортсмена, але і хорошу людину, яка прагнула допомогти іншим спортсменам, підтримати їх в перших кроках до п'єдесталу", - відзначили в університеті

Нагадаємо, що смертельна аварія сталася на перехресті вулиць Сікорського і Духовченкоє. ЗАЗ-110307, за кермом якого перебував спортсмен, врізався у вантажівку МАЗ, коли водій фури намагався виїхати на головну дорогу.

За результатами медичної експертизи стало відомо, що водій фури був тверезий. Було відкрито кримінальне провадження. Зараз поліцейські з'ясовують всі подробиці аварії і розшукують свідків ДТП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення