Спалахнула як смолоскип: під час вогняної ДТП на Київщині палала вантажівка (фото)

Дві вантажівки, легковик, автомобіль патрульної поліції та пожежна машина зазнали ушкоджень в автопригоді поблизу с. Переяславське, Переяслав-Хмельницького району області. Про це повідомляє паблік "Київ Оперативний."

Вчора ввечері на спецлінію «102» звернувся водій фури Renault, і повідомив про загоряння автомобіля.

На виклик невідкладно виїхали працівники поліції та ДСНС. Близько 23 години вогнеборці пожежу локалізували, а вже за годину повністю ліквідували.

Слідчо-оперативна група поліції встановила, що водій заїхав на стоянку автотранспорту, пізніше, знаходячись на вулиці, він помітив що поблизу кабіни виникла пожежа, яка згодом перекинулася на причіп.

Ймовірна причина загорання – несправність автопічки.

На цій самій ділянці дороги, 25-річний водій вантажівки Mercedes, зачепив легковик, що рухався у попутному напрямку. Попередньо, він не помітив авто через задимлення. А далі вантажівка знесла попереду стоячі фішки та в’їхала в службовий автомобіль патрульної поліції, який в подальшому скоїв зіткнення з стоячим попереду автомобілем «ЗІЛ-130» працівників ДСНС.

На щастя, у цій автопригоді минулося без потерпілих. Усі авто учасників отримали механічні пошкодження. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо правової кваліфікації події.

Поліція Київщини закликає водіїв бути обачними, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та перевіряти справність транспортних засобів перед поїздками.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення