Справа вбивства водія BMW: патрульному Олійнику змінили запобіжний захід

Печерський райсуд Києва відпустив патрульного поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють у вбивстві 17-річного підлітка в ході переслідування автомобіля BMW в ніч на 7 лютого у Києві, під особисте зобов'язання до 31 жовтня. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець,

"У п'ятницю (2 вересня – ред.) Печерський суд розглянув клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на особисте зобов'язання", - сказала вона.

За словами Максимець, зміна запобіжного заходу обумовлена тим, що домашній арешт не може бути застосований до підозрюваного більш ніж на 6 місяців, а також тим, що кримінальне провадження перебуває на завершальному етапі.

"Незабаром прокуратура має намір завершити розслідування і передати матеріали сторонам для ознайомлення", - сказала вона.

При цьому Максимець підкреслила, що суд зобов'язав Олійника не виходити без дозволу слідчого з міста, попереджати слідство про зміну місця проживання або роботи, уникати контактів зі свідками і учасниками процесу.

Крім того, у Олійника були вилучені документи для виїзду за кордон.

Нагадаємо, вночі 7 лютого київська патрульна поліція під час переслідування застрелила 17-річного хлопця, який у компанії трьох інших намагався втекти на BMW.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення