Справу Пашинського про стрілянину внесли до ЄРДР

Нардеп Сергій Пашинський стверджує, що 27 квітня його справу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні слідчими було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом спричинення тілесний ушкоджень громадянину Хімікусу», - пише Пашинський.

«Станом на цю хвилину почали з’являтися перші замовні інтерпретації про те, що начебто це свідчить про «перемогу» проти мене кампанії Портнова. Начебто визнання моєї, Сергія Пашинського, провини», - продовжує він.

Нардеп вважає, що внесення справи у ЄРДР не має інших негативних наслідків для нього, як «окрім інформаційних маніпуляцій».

«Хочу всім повідомити, що згідно зі статтею 214 КПК України слідчий чи прокурор за заявою адвокатів зобов’язані внести у ЄРДР повідомлення про злочин та розпочати розслідування», - додає Пашинський.

Як відомо, 31 грудня в лісі біля одного з сіл Васильківського району Київської області Пашинський вистрелив у ногу місцевому жителю В'ячеславу Хімікусу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення